Wednesday, December 8, 2010

Terus Berlari


Sedar tak sedar dah masuk tahun baru hijrah,lama jugak tak update blog ni.tak tau la ade orang ikut atau tak blog ni,ramai dah beralih kepada Facebook.Dalam nak menyiapkan latihan ilmiah ni banyak sangat dugaan Allah beri untuk tarbiyah insan ini secara lansung.Ya Allah Kuatkan hamba Mu ini tuk menjalani dugaan Mu ini,jangan bebankan hambamu ini dengan dugaan yang tidak mampu aku pikul.

[klik disini untuk baca seterusnya]